Comfortzone

Leefstijlcoach Opmeer voor positieve gezondheid

Comfortzone

27/07/2018 BLOG 0

Comfortzone
“Wie in het dal blijft ziet nooit de andere kant van de berg” Deze woorden betekenen voor mij: comfortzone. Ik weet dat het veilig is en voelt. Ik weet wat er van mij verwacht wordt. Ik weet ook dat ik eigenlijk niet verder durf te kijken….. Zelf weet ik inmiddels ook hoe de andere kant van een berg eruit kan zienNatuurlijk een hele klim. Een reis van inzichten, bewustwording en loslaten. Terug lopen, laat maar zitten gevoel. Hoorden allemaal bij mijn proces. Diep van binnen wist ik dat ik dit wilde en stapte met vallen en opstaan door. Aangekomen op de top kon ik verder kijken, had ik meer zicht. Kon dingen op een andere manier gaan zien en voelde me vrijer. Iedere dag probeer ik die top weer te bereiken. Wil jij ook die top bereiken? 👍🏻Laat mij met jou meestappen naar de top om jouw doelen te bereiken. Of jouw doel nou gewicht verliezen is of het doel om lastige situaties te overwinnen. Stap voor stap jezelf verrijken met inzichten. Zodat jij ook je comfortzone kunt verlaten. Omdat je mag zijn wie je bent. Je hoeft het niet alleen te doen. Liefs, Olga