Driestedenweg 91 1662 BH De Weere
06-30877607
olgasneekes@outlook.com

Brein in balans

Leefstijlcoach Opmeer voor positieve gezondheid

Ontspanning en ervaar meer rust, vrijheid, vitaliteit en balans.

We leven in een hectisch tijdperk. Het lijkt wel of iedereen het steeds drukker heeft en alle ballen in de lucht moet houden. Mensen hebben daarom steeds meer moeite om zichzelf ook eens uit te zetten, eens even te ontspannen.

  • Voel jij je vaak ontzettend moe, dat het lijkt alsof je niet meer echt uitrust en dat een weekend “bijtanken” je niet meer genoeg oplevert.
  • Merk jij dat je prikkelbaarder bent en sneller geïrriteerd raakt of boos wordt.
  • Dat je het lastig vindt om grenzen te bewaken en “nee” te zeggen.
  • Dat je regelmatig huilt omdat dingen niet lukken of omdat het je teveel wordt.

Wil jij weer positiviteit, energie en veerkracht ervaren? Samen stap voor stap naar een positievere en energiekere versie van jou. Er zijn verschillende mogelijkheden die wij jou kunnen bieden om de balans te herstellen voor ontspanning. Ik werk met verschillende methodes uit de psychologische therapie en stem daarbij af op jouw wensen.

Krijg meer inzicht in je slaapprobleem.

  • Slaap jij slecht?
  • Lig jij ‘s nachts te piekeren?
  • Heb jij een verstoort slaapritme?

Wil jij je weer lekker slapen, zonder terugkerende piekergedachtes die je ‘s nachts wakker houden?

Samen met jou gaan we na wat je nu al doet aan je slaapprobleem. Daarna zal jij meer inzicht krijgen in je valkuilen. Ik zal je o.a.  leren hoe je die vervelende gedachtes los kunt laten, als je ‘s nachts wakker ligt? Je zult uiteindelijk die ontspanning bereiken die nodig is voor een goede nachtrust. Net zoals een normale slaper. 

Ik werk met methodes die zijn gebaseerd op technieken uit de mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Uit onderzoek blijken deze twee technieken het meest efficiënt te zijn om sneller en langer te slapen met een beter slaapritme. Ook zal ik aanvullende technieken gebruiken en relevante informatie geven over voeding en hormonen. Omdat die ook invloed kunnen hebben op een gezonde nachtrust.

Heeft u vragen dan kunt u ons bellen, mailen of appen. De contactgegevens vindt u  hier.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, zonder gebruik van uw eigen risico. Nb. De kosten van een consult zijn declareerbaar bij de meeste ziektekostenverzekeringen mits men aanvullend verzekerd is en alternatieve therapie in hun pakket heeft. Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ. De kosten zullen dan tot een maximum worden vergoed

Als psychosociaal therapeut ben ik aangesloten bij de multidisciplinaire beroepsorganisatie Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT), onder therapeutnummer CM1600-31-10-18 en wordt door de Inspectie van de Gezondheidszorg gezien als therapeutische (curatieve) zorg. Hiervoor geldt de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Om te voldoen aan deze wet ben ik onder meer aangesloten bij de stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).