Driestedenweg 91 1662 BH De Weere
06-30877607
olgasneekes@outlook.com

Cursus afvallen

Leefstijlcoach Opmeer voor positieve gezondheid

Met deze cursus maak je een einde aan je stress rond eten. Je ontwikkelt een lekker en slank eetpatroon dat bij jou past. Je leert hoe je weer kunt stoppen met snoepen. Je ontdekt hoe je eetbuien kunt voorkomen. Er ontstaat ruimte om te genieten van snoepen en eten, zonder aan te komen. Je krijgt grip op het emotie-eten en je kunt ontspannen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

  • Je wilt afvallen op een prettige manier 
  • Je hebt al begeleiding voor gewichtsbeheersing gehad, maar je bent steeds weer aangekomen. Je wilt dit patroon nu blijvend beëindigen.
  • Je beseft dat alleen een dieet niet genoeg is. Je wilt ook je gedrag en overtuigingen veranderen.
  • Je bent klaar met de stress rond eten en diëten
  • Je wilt of kunt niet meedoen aan het COOL-traject
  • Je zoekt een leuke groep zodat je het samen met anderen kunt doen

* Je hebt geen verwijzing nodig om deel te nemen aan de cursus

Soms is het moeilijk om oude patronen rond eten te doorbreken. Hier ben je echt niet de enige in. Ik kan het werk niet voor je doen, maar kan je wel hulp en begeleiding bieden. Het is fijn als je samen op weg kunt. Als je steun van de groep en van een coach krijgt. Als je een plek hebt waar je je moeilijkheden tijdens het proces kunt bespreken, zodat we er gezamenlijk een oplossing voor kunnen zoeken.

De volgende groep start op 7 april 2020

De data zijn: dinsdag 7, 14, 21 april, 12 en 26 mei 2020.

Voorafgaand aan de training is er een gratis individuele intake om jouw doel helder te krijgen en te zien of deze training voor jou de beste optie is. We beginnen de training met een wekelijkse bijeenkomst om lekker snel in het proces te komen. Halverwege de training is er een individueel gesprek waarin we jouw individuele vragen en doelen verder uitdiepen. 

*Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, kun je bij de meeste verzekeringen mogelijk een deel van de kosten terugkrijgen van het individuele gesprek.

Informatie

De training van 5 avonden inclusief 1 individueel gesprek kost €239,- inclusief koffie, thee en materiaal. Je leert hier alles dat jij nodig hebt om weer grip op je eetpatroon te krijgen. De cursus is een combinatie van kennis, coaching, psychologie en voeding.
We starten om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur. We ontmoeten elkaar voor het intakegesprek in mijn praktijk: Driestedenweg 91, 1662 BH De Weere. De groepsbijeenkomsten zullen waarschijnlijk elders zijn in De Weere. Je kunt op beide locaties gratis parkeren.

Wees zeker van een plek. Meld je nu aan voor een gratis intake!

Soms heb je meer tijd nodig

Het verschilt hoe diep een eetprobleem geworteld is. Sommige deelnemers kunnen de nieuwe inzichten meteen toepassen en ervaren direct grote vooruitgang. Bij anderen is het oude patroon hardnekkiger. Je hebt dan meer tijd nodig dan 8 bijeenkomsten kunnen bieden. Of meer diepgang dan in een groep bereikbaar is, bijvoorbeeld omdat jouw eetproblemen eigenlijk een symptoom van iets anders zijn. Vandaar dat sommige deelnemers ervoor kiezen om na de training nog door te gaan met individuele therapie. Hiermee gun je jezelf de ruimte om werkelijk bij de wortel van je probleem te komen en jouw proces af te maken. 

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, kun je bij de meeste verzekeringen mogelijk een deel van de kosten terugkrijgen van individuele therapie.

Liever een volledig individueel traject volgen? Kijk even naar de andere programma’s die worden aangeboden. Voor meer informatie klik hier